Home Stichting haarwensen Donaties Five boro bike tour Actueel Acties Wie zijn wij Foto impressie
Fietsen voor Haarwensen
© Aliveproductions 2014

Acties

Welke acties en worden er georganiseerd om ons doel te bereiken? Onze tweede doelstelling (of is het de eerste geworden?), namelijk geld inzamelen voor tenminste 5 pruiken voor de stichting Haarwensen, wordt door heel veel mensen, bedrijven en organisaties een warm hart toegedragen. Het is ook een geweldig doel maar we zijn enorm verrast door alle acties die worden opgezet om ons doel te realiseren. In één woord: FANTASTISCH! Misschien ook iets voor uw bedrijf of om een actie bij je werkgever, school of club te organiseren. Hulp of informatie nodig? Neem contact op via: fietsenvoorhaarwensen@outlook.com Hieronder een overzicht van de acties tot nog toe en van de bedrijven die de actie sponsoren.
Het Onderdelenhuis, komjebijonseten.nl, Hair Company Toolenburg en Bloemenstudio Pierrot allemaal gevestigd in Hoofddorp ondersteunen ons door klanten op onze actie te attenderen. Het spaarvarken staat bij de kassa. Nu maar hopen dat de klanten ook aan ons denken! Op zondag 6 april organiseert Health City Toolenburg een LifeStyle Event. Een gezellige dag vol met sport, beauty, food en wellness. Ook kun je die dag loten kopen voor een loterij loterij met de meest fantastische prijzen. En de opbrengst van deze loterij????? JAAA.... Onze actie 'FIETSEN VOOR HAARWENSEN'. Hoe te gek is dat???? De trekking van de loterij zal ná 6 april plaatsvinden zodat a.s. zondag nog de gelegenheid is om zoveel mogelijk loten te kopen. Dank Health City Toolenburg ! komjebijonseten.nl Onze sponsors:
Vrijdag 11 april Hulde aan alle kinderen van groep 7 en 8 van de Flamingoschool in Hoofddorp!! Deze kanjers hebben zich per ronde of voor een vast bedrag laten sponsoren door familie, vrienden, buren en kennissen voor de sponsor-/survivalloop t.b.v. onze actie. Vanmiddag was het zo ver! De gymzaal stond vol met toestellen (zgn. Apenkooi-opstelling) en de gymdocent had hierin een parcours uitgestippeld. In 4 groepen van elk 10 kinderen werden er in 8 minuten zo veel mogelijk rondjes afgelegd om uiteindelijk zo veel mogelijk geld op te halen voor onze actie. Alle kids hebben ongelooflijk hun best gedaan en alles gegeven! Wat zijn we trots op ze!! De komende week zullen zij met hun stempelkaart het aan hen beloofde geld gaan ophalen. De opbrengst van deze geslaagde actie houden we nog even geheim omdat er nog een prijsvraag aan gekoppeld is maar het overtreft al onze verwachtingen. Binnenkort melden we het eindbedrag!
Dinsdag 15 april; Trekking Loterij Health City Toolenburg En toen was het vanmiddag zo ver... De trekking van de loterij bij Health City Toolenburg! Prachtige prijzen zijn verdeeld over al die mensen die de afgelopen weken lootjes hebben gekocht. En behalve dát werd ons uit handen van Jelle, namens het fantastische team van Health City Toolenburg, een cheque aangeboden van maar liefst €1.100,00!!!  Wat een geweldig bedrag! Onze monden vielen niet alleen open, hier werden we ook écht even stil van... Heel veel dank aan alle bedrijven en instanties die belangeloos prijzen hebben ingeleverd om deze loterij mogelijk te maken! Iedereen die loten heeft gekocht: enorm bedankt! En team Health City Toolenburg, jullie zijn toppers!!
WE DID IT!! 40 mijl en €10.507,-- Thanks!!! Acties